Mitä on kemiallinen kuorinta?

Mitä on kemiallinen kuorinta? - Dermalogica Suomi

Kemiallinen kuorinta kotona tai kauneushoitolassa on tehokas ja suosittu tapa hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä.

“Kuorinta poistaa ihon kuivia ja elottomia ihosoluja ja paljastaa pehmeämmän ja sileämmän ihon”

sanoo kansainvälinen Dermalogican ja The International Dermal Instituten koulutuspäällikkö. Jopa kolmella hoitokerralla kemiallinen kuorinta voi vähentää ryppyjä ja pieniä juonteita, tasoittaa ihon rakennetta ja jopa vähentää epäpuhtauksien ilmaantumista.

Entä ihon palautumisaika? Nykypäivän innovatiivisen teknologian ansiosta palautumisaika kuorinnan jälkeen on lyhyt tai jopa olematon, ja näet tulokset lähes välittömästi. Kuorinnat ovat myös paljon aikaisempaa tehokkaampia.

Kemiallinen kuorinta kotona vs. ammattikuorinnat

Sekä kotona tehtävät että ihonhoidon ammattilaisten käytössä olevat kemialliset kuorinnat sisältävät kuorinta-aineita, kuten hydroksihappoja (kuten salisyylihappo ja maitohappo) sekä entsyymejä luonnollisista ainesosista kuten riisi, papaija, ananas ja kurpitsa. Hydroksidihapot liuottavat soluja yhdessä pitävää “liimaa” helpottaen solujen irtoamista. Entsyymit erottavat ihosoluja ja sulattavat proteiineja, jotka pitävät niitä yhdessä.

Kemialliset kuorinnat vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, kuten maksaläiskiä sekä epätasaista ihon rakennetta. Kemiallinen kuorinta hoitaa myös ihon epäpuhtauksia, kuten aknea ja näppyjä. 

Kotona tehtävät kemialliset kuorinnat, kuten Liquid Peelfoliant sisältävät samoja kuorivia ainesosia kuin ammattikuorinnat, mutta matalammissa pitoisuuksissa. Kemiallinen kuorinta kotona auttaa hoitamaan ihon sameutta sekä pienempiä ikääntymisen merkkejä tai aknea.

Dermalogica-ihoterapeutit tekevät kemiallisia kuorintoja ammattilaisten käyttöön tarkoitetuilla kuorinta-aineilla. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on suositeltavaa tehdä kuorintahoidot sarjahoitoina 6–12 viikon aikana. Tämän jälkeen on hyvä käydä kuorintahoidossa pari kertaa vuodessa tulosten ylläpitämiseksi.

Sopiiko kemiallinen kuorinta ihollesi?

Jos olet huolissasi ihon sameudesta, ikääntymisen merkeistä tai aknesta ja haluat kirkkaamman, tasaisemman ihon, juttele ihoterapeuttisi kanssa kemiallisesta kuorintahoidosta. Kemiallinen kuorinta on mahdollista saada osaksi mitä tahansa Dermalogica-kasvohoitoa. Löydä sinua lähellä oleva Dermalogica-hoitola tästä.

Etsitkö kuorintaa kotikäyttöön? Lue vinkkimme sopivan kuorinnan valintaan tai tutustu kuorintatuotteiden valikoimaan.