ihonhoitopalvelut verkossa

Digitaalisten ihonhoitopalveluidemme avulla saat henkilökohtaista ihonhoidon opastusta ja tuotesuosituksia etänä.

Ihonhoitotesti Dermalogica Suomi

ihonhoitotesti

Vastaa muutamaan kysymykseen ihostasi ja saat henkilökohtaisia tuotesuosituksia Dermalogica-ihoterapeutilta. Voit täyttää kirjallisen ihonhoitotestin silloin, kun sinulle sopii. Saat henkilökohtaiset tuotesuositukset sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa.

Kesto noin 5 min. Palvelu on maksuton.Face Mapping Dermalogica Suomi

face mapping -sovellus

Tiedätkö mitä ihosi tarvitsee juuri nyt? Tekoälyyn ja Dermalogican asiantuntemukseen pohjautuva digitaalinen työkalu tunnistaa ihosi kunnon ja tarjoaa sinulle kohdistettuja tuotesuosituksia. Sovelluksen käyttö on nopeaa ja helppoa – saat vastauksen heti!

Kesto noin 5 min. Palvelu on maksuton.ihonhoitopalvelut kauneushoitolassa

Saavuta kaikkien aikojen tervein ihosi räätälöitävillä kasvohoidoillamme. Dermalogica-ihoterapeutit ovat koulutettuja ammattilaisia ​​ja ovat omistautuneet todellisten tulosten saavuttamiseen. Tutustu Dermalogica-kasvohoitoihin.

Pro Skin 30 -kasvohoito Dermalogica


pro skin 30 / 60

Pro Skin on täysin ihosi tarpeisiin yksilöllistetty kasvohoito, joka on saatavilla 30 minuutin pikahoitona tai 60 minuutin kattavana hoitona. Hoidossa käytetään ammattitason tuotteita ja sitä voidaan tehostaa laitteilla.

Hyödyt: yksilöllistettyä hoitoa.


Pro Power Peel -kuorintahoito Dermalogica

pro power peel

Vahvin kemiallinen kuorintamme. Tämä ainutlaatuinen kolmen hapon yhdistelmä tarjoaa syvän kuorinnan, joka on 100 % räätälöity sinulle. Ihanteellinen pienille juonteille, ryppyille, epätasaiselle pigmentaatiolle tai epäpuhtauksille.

Hyödyt: puhdistaa, tasoittaa, uudistaa.Pro Bright kirkastava kasvohoito Dermalogica

pro bright

Pro Bright -hoito korjaa ihon epätasaista sävyä ja saa aikaan kirkkaamman ja sileämmän ihon. Hoidossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet C-vitamiini, niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli, jotka hoitavat hyperpigmentaatiota ja kirkastavat ihoa.

Hyödyt: kirkastaa, heleyttää.Pro Clear syväpuhdistava kasvohoito Dermalogica

pro clear

Kasvohoito epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Huokosia pehmentävät tekniikat, mekaaninen ihonpuhdistus ja antibakteeriset, ihon mikrobiomia tasapainottavat aineet toimivat yhdessä puhdistaen ja rauhoittaen tukkoista ihoa.

Hyödyt: puhdistaa, rauhoittaa.Pro Calm rauhoittava kasvohoito herkälle tai herkistyneelle iholle

pro calm

Pro Calm -hoito on suunnattu herkälle tai herkistyneelle iholle. Kasvohoito vähentää punoitusta, rauhoittaa ihoa näkyvästi, tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kosteuttaa ihoa.

Hyödyt: rauhoittaa, kosteuttaa, tasapainottaa.Pro Firm kiinteyttävä hoito kasvoille ja kaulalle

pro firm

Kiinteyttävä hoito kasvoille ja kaulalle. Tässä ainutlaatuisessa kasvo- ja kaulahoidossa yhdistyvät kiinteyttävä syväkudoskasvohieronta sekä ihoa uudistavat ja vahvistavat tuotteet sileämmän ihon saavuttamiseksi.

Hyödyt: kiinteyttää, kohottaa, silottaa.Face Mapping -ihoanalyysi Dermalogica-hoitolassa

face mapping

Face Mapping -ihoanalyysi on kasvohoitojen ja tuoteostojen yhteydessä maksuton palvelu, joka auttaa toteuttamaan ihonhoitotavoitteesi ja löytämään tuotteita, jotka todella toimivat sinulle. Saat ihoanalyysin yhteydessä yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja henkilökohtaiset tuotesuositukset.hoitolat & myymälät

Löydä lähin Dermalogica-myymälä tai kauneushoitola.

Ladataan karttatietoja...