Mikä kuorinta-aine on oikea ihollesi?

Mikä kuorinta-aine on oikea ihollesi? - Dermalogica Suomi

Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja auttaa saavuttamaan kirkkaamman, terveemmän näköisen ihon. Valikoimastamme löydät kemiallisia kuorinta-aineita, kuten AHA- ja BHA- happoja sekä fyysikaalisia kuorinta-aineita. Oikean kuorinnan valitsemiseksi on tärkeää tuntea niiden sisältämien kuorivien aineiden nimet. Tutustu kuorintojen ainesosiin löytääksesi parhaan kuorinnan sinun ihosi tarpeisiin.

PHA (glukonolaktoni)

Tällä kasvipohjaisella polyhydroksihapolla on suuri molekyylirakenne, joka rajoittaa sen kykyä tunkeutua ihoon, minkä ansiosta se tarjoaa ihoa silottavia ja antioksidanttisia hyötyjä ilman herkistäviä sivuvaikutuksia. Löydät sen Liquid Peelfoliant -kuorinnasta, jossa se toimii yhdessä 30-prosenttisten happojen ja entsyymien seoksen kanssa tuottaen näkyviä tuloksia.

Glykolihappo

Glykolihappo auttaa poistamaan huokosten tukkeutumista, parantamaan ihon rakennetta ja vähentämään juonteita. Löydät sitä Liquid Peelfoliant -kuorinnasta tai Daily Glycolic Cleanser -puhdistuksesta.

Traneksaamihappo

Tämä tehokas aktiivinen aine tasoittaa ihon sävyä ja vähentää pigmenttiläiskien ulkonäköä. Sillä on myös rauhoittavia ominaisuuksia, joten se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Löydät sitä Liquid Peelfoliant ja PowerBright Dark Spot Peel -kuorinnoista.

Maitohappo

Alfahydroksihapot (AHA-hapot), kuten maitohappo, auttavat tasoittamaan ihoa ja stimuloimaan solukiertoa kuivattamatta ihoa. Liquid Peelfoliant sisältää tehokkaan sekoitukset AHA- ja BHA-happoja sekä entsyymejä.

Salisyylihappo

Tämä ihoa silottava, näppyjä vähentävä betahydroksihappo (BHA-happo) auttaa poistamaan elottomia ihosoluja hajottamalla solujen liitoksia. Löydät sitä mm. Liquid Peelfoliant ja Breakout Clearing Liquid Peel -kuorinnoista.

Lue myös: Mitä on salisyylihappo?

Retinoli

Retinoli kirkastaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Löydät retinolia muun muassa Dynamic Skin Retinol Serum sekä Age Reversal Eye Complex -tuotteista.

Lue myös: Mitä on retinoli?

Fytiinihappo

Fytiinihappo pehmentää ihoa poistaen ihon pinnan elottomat solut turvallisesti. Löydät sitä Daily Microfoliant ja Daily Superfoliant -kuorinnoista, jotka ovat tarpeeksi hellävaraisia jopa herkimmällekin iholle.

Papaiiniuute

Papaijasta korjattu papaiiniuute on luonnollinen kemiallinen kuorintaaine, joka auttaa silottamaan samean, karhean ihon pintaa. Löydä se muiden AHA- ja BHA-happojen kanssa Daily Milkfoliant -kuorinnasta.

Kaktusviikunauute

Tämä kasviuute on johdettu Sonoran aavikolla kasvavasta mehikasvista, joka pystyy menestymään epäsuotuisissa olosuhteissa. Se auttaa kiihdyttämään ihon omaa kuoriutumisprosessia vähentäen ikääntymisen merkkejä. Löydät sitä MultiVitamin Thermafoliant -kuorinnasta.

Tutustu kasvokuorintojen valikoimaamme tästä.