ammattitason ihonhoitoa vuodesta 1986

Olemme ammattilaistason ihonhoitomerkki ja luomme tuotteita ja palveluita, joilla saadaan aikaan todellisia tuloksia. Missiomme on aina ollut sama: luoda innovatiivisia tuotteita, jotka aktiivisesti parantavat ihon terveyttä. Dermalogica on yksi luotetuimmista, käytetyimmistä ja suositelluimmista ihonhoitomerkeistä ympäri maailmaa.

Jane Wurwand Dermalogican perustaja

dermalogican perustaja jane wurwand

Jane Wurwand on Dermalogican ja The International Dermal Instituten jatkokoulutuskeskusten perustaja ja päävisionääri. Hän on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista auktoriteeteista ammatillisessa ihonhoidossa. Hänen johdollaan Dermalogica on kasvanut johtavaksi ammattimaiseksi ihonhoitotuotemerkiksi, jota käyttää yli 100 000 ihoterapeuttia yli 100 maassa ympäri maailmaa.


Dermalogica-ihoterapeutti Dermalogica Expert -todistuksen kanssa

juuret koulutuksessa

Tuotevalikoimamme syntyi halusta tarjota ihonhoidon ammattilaisille luokkansa parhaat ihonhoitotuotteet. Tarjoamme taitopohjaista koulutusta maailmanlaajuiselle ihoterapeuttiyhteisölle, jolla on yksi yhteinen tavoite: varmistaa terve iho kaikille. Dermalogica on ihonhoitoalan ammattilaisten ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.


Dermalogica-ihonhoitotuotteita

yksilöllistä ihonhoitoa

Luomme yksilöllisesti räätälöityjä ihonhoitosuosituksia ja -palveluita, koska tiedämme, ettei kahta samanlaista ihoa ole. Tuotteemme toimivat parhaiten, kun ihoterapeutti suosittelee niitä ainutlaatuiselle ihollesi. Olipa elämäntapasi, taustasi tai ympäristösi mikä tahansa, voit olla varma, että Dermalogica toimii sinulle.


Dermalogica-ihoterapeutti tekee Face mapping- ihoanalyysiä

ihmisen kosketus

Uskomme inhimillisen kosketuksen voimaan, joka säteilee käsiemme, äänemme ja aikomuksemme kautta. Näin saamme yhteyden ihmisiin ja muodostamme ainutlaatuisen, kestävän siteen.


Daily Microfoliant Refill -täyttöpakkaus

sitoutumisemme kestävyyteen

Tuotteemme on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Olemme olleet puhtaita vuodesta 1986. Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja. Kaikki käyttämämme paperit ja pahvit ovat FSC -sertifioituja.


vastuullisuus

Joka päivä tekemämme valinnat ovat suoraan yhteydessä planeettamme terveyteen. Maailmanlaajuisena tuotemerkkinä olemme hyvin tietoisia siitä, miten toimintamme voi vaikuttaa ympäristöön, joten olemme sitoutuneet uuteen kunnianhimoiseen Healthy Skin, Healthy Planet -aloitteeseen.

Daily Microfoliant täyttöpakkauksen avaaminen saksilla

vuoteen 2025 mennessä dermalogica saavuttaa tai ylittää seuraavat kestävän kehityksen tavoitteet:

90 % ainesosistamme on hankittu kestävästi*

100 % tuubeistamme, pulloistamme ja laatikoistamme suunnitellaan uudelleenkäytettäväksi, kierrätettäväksi ja/tai kompostoitavaksi

Suurin osa pakkauksissamme olevasta muovista on peräisin kierrätetystä materiaalista tai kasvipohjaisesta materiaalista**

Teemme yhteistyötä ensisijaisesti toimittajien kanssa, jotka valvovat ja hallitsevat hiilijalanjälkeään***

Myös Clear Start -alabrändimme saavuttaa tai ylittää nämä Healthy Skin, Healthy Planet -tavoitteet vuoteen 2025 mennessä.Special Cleansing Gel koostumus

eläinkokeeton + sertifioitu vegaaniseksi

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ja Leaping Bunny ovat tunnustaneet meidät eläinkokeettomaksi. Kaikki tuotteemme on sertifioitu vegaanisiksi.


Special Cleansing Gel annostelu kädelle

ei keinotekoisia värejä tai hajusteita

Olemme olleet puhtaita vuodesta 1986. Tuotteissamme ei ole keinotekoisia väri- ja tuoksuaineita, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.


Dermalogica-tuotteiden pahvipakkauksia

FSC-sertifioitu

Jatkossa kaikki käyttämämme paperit ja laatikot ovat FSC-sertifioituja.


Daily Milkfoliant pakkaus


valmistettu kaliforniassa

Kaikki tuotteemme valmistetaan Kaliforniassa, jossa on maailman vahvimpia ympäristö- ja kuluttajansuojavaatimuksia.


* 90 prosenttia ainesosistamme massan mukaan laskettuna määritellään kestäviksi sertifioinnin ja/tai muiden tukevien tietojen perusteella. Niiden ainesosien osalta, joilla ei ole olemassa sertifiointikäytäntöjä, etsimme toissijaisia asiakirjoja, jotka todistavat kestävyyden.
** Vähintään 51 % pakkausmuovista on peräisin kierrätysmuovista tai kasvipohjaisista materiaaleista.
*** Kaikkia yhteistyökumppaneita ja myyjiä pyydetään toimittamaan todisteet hiilijalanjäljen hallintakäytännöistään.