Top 3 C-vitamiinin hyötyä iholle

Top 3 C-vitamiinin hyötyä iholle - Dermalogica Suomi

Kohokohdat

  • C-vitamiini on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista antioksidanteista.
  • Monet markkinoilla olevat tuotteet sisältävät C-vitamiinia epästabiileissa muodoissa, jotka eivät ole tehokkaita.
  • BioLumin-C -tuotteet sisältävät erittäin stabiilia C-vitamiinia hyötyjen maksimoimiseksi.

Kuten kaikki tiedämme C-vitamiini on tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille. Mutta tiesitkö, että C-vitamiini on myös tehokas aktiivinen raaka-aine ihonhoidossa? Ulkoisesti käytettynä C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Se torjuu tehokkaasti ennenaikaisen ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä ja tarjoaa sinulle kirkkaamman, kiinteämmän ihon.

C-vitamiini kirkastaa ihoa

Ajan myötä sisäiset (luonnolliset) ja ulkoiset (ympäristön aiheuttamat) tekijät aiheuttavat rakenteellisia muutoksia ihoon, mikä johtaa epätasaiseen pigmentaatioon. Epätasaisen pigmentaation aiheuttajia voivat olla muun muassa UV-säteily, ihovauriot ja -tulehdukset. C-vitamiini auttaa pysäyttämään pigmenttimuutoksia aiheuttavat tekijät ja kirkastaa ihoa tehokkaasti.

C-vitamiini kiinteyttää ihoa

Toinen C-vitamiinin suuri etu on se, että se uudistaa ihon pintaa. C-vitamiini lisää kollageenin tuotantoa ihossa ja auttaa vähentämään pieniä juonteita ja ryppyjä.

C-vitamiini suojaa ihoa

Tässä C-vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet astuvat kuvaan. C-vitamiini auttaa vastustamaan oksidatiivista stressiä ja UV-säteilystä, ilmansaasteista sekä kemikaaleista aiheutuvia vapaita radikaaleja. Neutraloimalla epävakaita, ihoa vahingoittavia molekyylejä C-vitamiini auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Jännittävin kohta on tämä – viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että C-vitamiini itseasiassa parantaa ihosi luonnollista puolustusjärjestelmää, auttaen sitä suojaamaan itseään oksidatiiviselta stressiltä.

Miksi BioLumin-C?

Kaikki C-vitamiinituotteet eivät ole samanarvoisia. Jotta C-vitamiinin hyödylliset vaikutukset saavutetaan, on sen päästävä riittävän syvälle ihon sisään. Monet tuotteet sisältävät epästabiileja C-vitamiinin muotoja, jotka menettävät vaikutuksensa helposti.

Valitse C-vitamiinituote, jossa on:

Todistettu vakaus:

C-vitamiinin tulee olla tuotteessa stabiilia, jotta se pysyy aktiivisena! Tämä on C-vitamiinin tunnetuin puute. C-vitamiinin perinteiset muodot hapettuvat helposti (eli muuttuu ruskeaksi) altistuessaan ilmalle, lämmölle tai vedelle, mikä heikentää tuotteen tehoa.

Todistettu biosaatavuus:

Jotta C-vitamiini neutraloi vapaita radikaaleja, kiinteyttää ja kirkastaa, sen täytyy päästä sinne, missä sitä eniten tarvitaan – ihon syvempiin kerroksiin. Tämä ominaisuus tunnetaan biosaatavuudena ja se on C-vitaminituotteiden merkittävin haaste. Vaikka ihon läpäisyä voidaan lisätä kuorimalla, monia C-vitamiinituotteita ei ole optimoitu tämän saavuttamiseksi.

Dermalogica kuljettaa ihoon 3 kertaa enemmän C-vitamiinia

BioLumin-C-tuotteemme tarjoavat iholle 3 x enemmän C-vitamiinia ja 3 x enemmän kirkkautta kuin johtava kilpailija.

Käytämme ultrastabiilia C-vitamiinia, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kahta erittäin vakaata synteettisen C-vitamiinin muotoa. Yhdessä ne takaavat C-vitamiinin pitkäaikaisen vakauden ja parantavat samalla ihon luonnollista puolustuskykyä.

Askorbyylimetyylisilanolipektinaatti ja aminopropyyliaskorbyylifosfaatti tarjoavat tehostettuja toimintoja oksidatiivisen stressin torjunnassa. Nämä aktiiviset ainesosat ovat yhdistetty kollageenia boostaavan Palmitoyl Tripeptide-5 kanssa. Tulos: kirkkaampi, kiinteämpi ja säteilevämpi iho.

BioLumin-C-tuotteillamme on ylivertainen biosaatavuus edistyneen teknologian ansiosta, joka toimittaa enemmän C-vitamiinia ihoon käyttämällä aminopropyyliaskorbyylifosfaattia (K3 Vita C), joka on erittäin vakaa, ei-hapan, seuraavan sukupolven C-vitamiinimuoto, joka auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa.

Uusin edistysaskel vie C-vitamiinin uudelle tasolle

Olemme vieneet erittäin vakaan C-vitamiiniyhdisteemme uudelle tasolle parantamalla sitä bioteknologian avulla. Tämä teknologia kierrättää tai aktivoi uudelleen C-vitamiinin, lisää sen tehoa ja parantaa entisestään sen imeytymistä ihoon! Miten? Boostaamalla glutationia, kehon pääantioksidanttia.

Biolumin-C Gel Moisturizer käyttää glutationin esiasteita (glysiini, kystiini ja natrium-PCA). Tämä tehokas aktiiviaineiden sekoitus aktivoi hapettuneen C-vitamiinin ja aktivoi sen antioksidanttivoiman.

Tämän lisäksi olemme stabiloineet soluviestinnän käyttämällä tehokasta antioksidanttia EGT:tä (ergothioneine) estämään soluvaurioita.

Osta Biolumin-C -tuotteita, joka uudistavat ihoa ja antavat välittömän kirkkauden.

Katso myös muut tuotesuosituksemme ihon ikääntymisen merkkien ja sameuden hoitamiseen.