Top 3 C-vitamiinin hyötyä iholle

Top 3 C-vitamiinin hyötyä iholle - Dermalogica Suomi

Kohokohdat

  • C-vitamiini on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista antioksidanteista.
  • Monet markkinoilla olevat tuotteet sisältävät C-vitamiinia epästabiileissa muodoissa, jotka eivät ole tehokkaita.
  • BioLumin-C -tuotteet sisältävät erittäin stabiilia C-vitamiinia hyötyjen maksimoimiseksi.

Tiedät varmaankin jo, että C-vitamiini on tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille. Mutta tiesitkö, että se on myös tehoaine ihonhoidossa? Ulkoisesti käytettynä C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Se torjuu tehokkaasti ennenaikaisen ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä ja tarjoaa sinulle kirkkaamman, kiinteämmän ihon.

Tässä, mitä päivittäinen annos C-vitamiinia voi tehdä ihollesi:

Kirkastaa

Ajan myötä sisäiset (luonnolliset) ja ulkoiset (ympäristön aiheuttamat) tekijät aiheuttavat rakenteellisia muutoksia ihoon, mikä johtaa epätasaiseen pigmentaatioon. Sen aiheuttajia voivat olla muun muassa UV-säteily, ihovauriot ja -tulehdukset. C-vitamiini auttaa pysäyttämään pigmenttimuutoksia aiheuttavat tekijät kirkastaen ihoa tehokkaasti.

Kiinteyttää

Toinen C-vitamiinin suuri etu on se, että se uudistaa ihon pintaa. Tämä uudistava raaka-aine lisää kiinteyttävien aineiden tuotantoa ihossa ja auttaa vähentämään pieniä juonteita ja ryppyjä.

Suojaa

Tässä C-vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet astuvat kuvaan. C-vitamiini auttaa vastustamaan oksidatiivista stressiä ja UV-säteilystä, ilmansaasteista sekä kemikaaleista aiheutuvia vapaita radikaaleja. Neutraloimalla epävakaita, ihoa vahingoittavia molekyylejä, C-vitamiini auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Jännittävin kohta on tämä – viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että C-vitamiini itseasiassa parantaa ihosi luonnollista puolustusjärjestelmää, auttaen sitä suojaamaan itseään oksidatiiviselta stressiltä.

Tunnetuimmat C-vitamiinin muodot ovat:

  • L-askorbiinihappo (L-ascorbic acid ): eli puhdas C-vitamiini. Tämä muoto on yleensä voimakkain.
  • Tetraheksyylidekyyli askorbaatti (Tetrahexyldecyl ascorbate): Pääsee tehokkaasti syvälle ihon sisään.
  • Magnesium askorbiini fosfaatti (Magnesium ascorbyl phosphate): lisää ihon kosteustasoa ja ehkäisee kosteuden menetystä.
  • Natriumaskorbiinifosfaatti (Sodium ascorbyl phosphate): yleensä neutraali pH, minkä takia se on hellävarainen herkälle iholle.

On tärkeä huomioida, jotta C-vitamiinin hyödylliset vaikutukset saavutetaan, on sen päästävä ihon sisään. Monet tuotteet sisältävät epästabiileja C-vitamiinin muotoja, jotka menettävät vaikutuksensa ennen kuin ne edes koskettavat ihoa. Varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hyödyn C-vitamiinista, valitse tuote, joka sisältää C-vitamiinin stabiileja muotoja, jotka pääsevät sinne, missä ihosi tarvitsee niitä eniten. Meidän valintamme ovat superstabiilia ja erittäin biosaatavaa C-vitamiinia sisältävät BioLumin-C Serum, BioLumin-C Eye Serum sekä BioLumin-C Gel Moisturizer.

Jokainen BioLumin-C tuote sisältää meidän ainutlaatuisen, ultrastabiilin C-vitamiinikompleksin. Se koostuu kahdesta C-vitamiinimolekyylistä, mikä parantaa sen toimivuutta oksidatiivista stressiä vastaan. Olemme tehostaneet tätä antioksidanttikompleksia uusimmalla bioteknologialla laajentaen entisestään C-vitamiinin kykyä taistella vapaiden radikaalien vaurioita vastaan.