Parhaat raaka-aineet pigmenttiläiskiin

Parhaat raaka-aineet pigmenttiläiskiin - Dermalogica Suomi

Kohokohdat

  • Pigmenttiläiskät syntyvät melaniinin liikatuotannon seurauksena. Melaniini on pigmentti, joka antaa värin iholle ja hiuksille.
  • Pigmenttiläiskiä voi häivyttää aktiivisilla ainesosilla, kuten heksyyliresorsinoli, niasiiniamidi ja ashwagadha.

Aurinkoläiskät, maksaläiskät, pigmenttiläiskät, melasma. Kaikki nämä nimet viittaavat hyperpigmentaatioon. Se on yleinen iho-ongelma, jossa tietyt ihoalueet tulevat tummemmiksi kuin ympäröivä iho. Onneksi on olemassa ihonhoidon raaka-aineita, joilla hyperpigmentaatiota voidaan hoitaa! Listasimme viisi tehokasta raaka-ainetta pigmenttiläiskien hoitoon.

Heksyyliresorsinoli

Tämä tehokas aktiivinen aine hillitsee entsyymiä, joka muodostaa melaniinia, minkä seurauksena melaninin tuotanto laskee.

Niasiiniamidi

Niasiiniamidi eli B3-vitamiini auttaa vähentämään pigmentin siirtymistä melanosyyteistä ympäröiviin ihosoluihin eli keranosyytteihin. Sen on havaittu vähentävän merkittävästi hyperpigmentaatiota.

Siitakesieni

Siitakesini auttaa tasoittamaan ihon sävyä hajottaen melaniinipigmenttiä. Tämä auttaa vähentämään pigmentoituneiden alueiden tummuutta. Siitakesieni sisältää paljon betaglugaaneja, jotka tarjoavat anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia etuja taistelussa hyperpigmentaatiota vastaan.

Adaptogeeninen ashwagadha

Tämä vanha lääkinnällinen yrtti on adaptogeeni, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa kehoasi hillitsemän stressiä. Stressillä ja ikääntymisen merkeillä on yhteys. Ashwagadha on tehokas antioksidantti ja sen on todistettu neutraloivan vapaita redikaaleja. Ayurvedassa ashwagadhaa on suositeltu vähentämään tulehdusta.

Pioninkukka + mustaherukkaöljy

Pioninkukka ja mustaherukkaöljy molemmat auttavat vähentämään tyrosinaasin toimintaa, mikä vähentää melaniinin tuotannon määrää ihossa. Pioniuute tarjoaa tulehdusta vähentäviä ja antioksidanttisia etuja. Yhdessä mustaherukkaöljyn kanssa ne lisäävät ihon luonnollista hehkua. Mustaherukka sisältää runsaasti rasvahappoja ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna, ravittuna ja nuorekkaana.

Löydät nämä raaka-aineet muun muassa PowerBright Dark Spot Serumista, joka tasoittaa epätasaista pigmentaatiota nopeasti ja häivyttää pigmenttiläiskiä ajan myötä.

Lue lisää hyperpigmentaatiosta ja sen hoidosta tai osta tuotteita hyperpigmentaation hoitoon.