Miksi puhdistusöljyt ovat parhaita meikin poistoon

Miksi puhdistusöljyt ovat parhaita meikin poistoon - Dermalogica Suomi

Mikä on puhdistusöljy?

Puhdistusöljyt ovat öljypohjaisia puhdistusaineita, jotka poistavat helposti meikin, ympäristöstä kertyvän lian ja ilmansaasteet sekä ihon ylimääräisen talin. Puhdistusöljyt toimivat eri tavalla kuin perinteiset, vesipohjaiset puhdistusmaidot tai -geelit, jotka perustuvat yleensä pinta-aktiivisiin aineisiin. Pelkällä vesipohjaisella puhdistustuotteella peseminen ei poista öljypohjaista likaa riittävän tehokkaasti ja iholle voi jäädä kerros kosmetiikan ja lian jäämiä, jotka voivat tukkia ihohuoksia ja aiheuttaa herkkyyttä.

Mitä öljypuhdistusaine tekee?

Kemian lain mukaan "samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista", joten öljypohjaiset puhdistusaineet pystyvät hajottamaan öljyliukoisia aineita, kuten meikkiä, ympäristön saasteita sekä ylimääräistä talia (öljyä). Ne tarjoavat syvemmän puhdistuksen kuin pelkästään tavallisen, vesipohjaisen puhdistusaineen käyttäminen. Paras tapa pestä kasvot on käyttää ensin puhdistusöljyä ja sen jälkeen pestä kasvot ihotyypillesi sopivalla puhdistusaineella. Kutsumme tätä tehokasta mutta hellävaraista puhdistustekniikkaa Dermalogican kaksoispuhdistusmenetelmäksi.

Puhdistusöljyn käyttö ennen tavallista puhdistusainetta auttaa:

  • Liuottamaan ja poistamaan kertyneen lian ja meikin hellävaraisesti.
  • Silottamaan, rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa tukkimatta huokosia.
  • Mahdollistamaan tavallisen puhdistusaineen ja muiden ihonhoitotuotteiden tehokkaamman toiminnan.
  • Liuottamaan ja poistamaan jopa vedenkestävän ripsivärin, peittävän meikkivoiteen, fysikaalisen aurinkovoiteen, huulipunan, tekoripset ja ripsienpidennykset.

Kenelle puhdistusöljy sopii parhaiten?

Puhdistusöljyn lisääminen kaksoispuhdistusrutiiniin voi hyödyttää kaikkia ihotyyppejä. Jos käytät meikkituotteita, jotka pysyvät koko päivän tai sinulla on iho-ongelmia ja haluat hellävaraisemman puhdistusrutiinin, puhdistusöljyn käyttö voi olla käänteen tekevä ihosi kunnolle.

Jos ihosi on rasvainen, iho todennäköisesti kerää ylimääräistä talia ja bakteereita, mikä johtaa punoitukseen ja näppyihin. Puhdistusöljy auttaa poistamaan ylimääräistä talia ja likaa, mikä tarjoaa rasvoittuvalle iholle perusteellisemman puhdistuksen.

Kuivasta tai herkästä ihosta kärsivillä ihon oma suojakerros on heikentynyt. Öljypuhdistuksen käyttäminen voi hyödyttää kuivaa ja herkkää ihoa vahvistamalla ihon suojakerrosta. Öljypuhdistus pehmentää ihoa, jolloin kosteusvoiteiden ja seerumien ainesosat imeytyvät paremmin ihoon.

Kuinka valita puhdistusöljy?

Käytä aina tuotteita, jotka eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai ongelmallisia eteerisiä öljyjä välttääksesi reaktioita kuivalla tai herkällä iholla. Valitse tuotteita, jotka sisältävät kasvipohjaisia öljyjä synteettisten öljyjen sijaan välttääksesi ihon tukkeutumista. On olemassa monia öljyjä, jotka hyödyttävät kaikkia ihon kuntoja, mukaan lukien rasvoittuva ja epäpuhtauteen taipuva iho. Ihohuokosia tukkimattomat, luonnolliset öljyt, kuten auringonkukansiemenöljy ja purasruohoöljy ovat erinomainen valinta rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle, kuten myös kuivalle ja herkälle iholle. Ikääntyvää ihoa voidaan hoitaa käyttämällä puhdistuksia, jotka sisältävät aprikoosinsiemenöljyä, ihoa pehmentävää öljyä, joka jättää ihon puhtaaksi, kirkkaammaksi ja joustavammaksi.

Kuinka käyttää puhdistusöljyä?

Annostele öljypohjainen puhdistusaine kuiviin käsiin. Hiero kuivalle iholle keskittyen tukkeutuneisiin alueisiin, vedenkestävään meikkiin tai hankalasti irtoavaan likaan liuottaaksesi pinnallista öljyä ja likaa. Kostuta kädet ja jatka hierontaa luodaksesi kevyen, maitomaisen emulsion. Huuhtele haalealla vedellä. Tee kaksoispuhdistuksen toinen vaihe Dermalogica-puhdistusaineella saadaksesi ammattimaisen puhdistustuloksen.

Mikä on paras puhdistusöljy iholleni?

Oil to Foam Total Cleanser on kaksi yhdessä puhdistus, joka toimii sekä meikinpoistoaineena että puhdistusaineena. Tämä kullanvärinen geeliöljy sisältää antioksidanttirikasta tyrniöljyä, ja se sulattaa pois meikin, aurinkosuojatuotteet, lian ja ylimääräisen talin. Vesitilkka muuttaa geeliöljyn runsaaksi vaahdoksi, joka huuhtelee pois kaikki jäljellä olevat epäpuhtaudet. Kasviperäinen prebiootti toimii kosteuden magneettina, joka jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Kaksoispuhdistukseen sopii PreCleanse, kevyt öljy, joka on ihanteellinen tasapainoiselle, rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Se on syväpuhdistava öljy, joka sulattaa meikin, ylimääräisen talin ja lian iholta ravitsevien öljyjen, kuten purasruohoöljyn, aprikoosinsiemenöljyn, riisinleseöljyn ja auringonkukansiemenöljyn avulla.

Vaihtoehtoisesti meillä on Micellar Prebiotic PreCleanse, joka sopii kuivalle ja herkälle iholle. Kevyt maitomainen koostumus sisältää murumuruvoin, kauramaidon, aprikoosinsiemenöljyn, puuvillansiemenproteiinin ja prebioottisekoituksen. Se liuottaa ja irrottaa meikin, aurinkosuojatuotteet ja lian. Hellävaraiset misellit poistavat tehokkaasti lian samalla kun tasapainottavat prebiootit ravitsevat ihon mikrobiomia.

Parhaan kokonaisvaltaisen kaksoispuhdistusrutiinin kaikille ihotyypeille saa seuraamalla PreCleanse-öljypuhdistusta Special Cleansing Gel -puhdistusaineella. Se poistaa perusteellisesti epäpuhtaudet häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä kevyt ja hellävarainen puhdistusgeeli sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuu-uutetta, joka huuhtelee lian iholta jättäen ihon tuntumaan sileältä ja puhtaalta. Siinä on myös rauhoittavia piparminttu- ja laventeliuutteita, jotka rauhoittavat ihoa.