Mitä on kaksoispuhdistus?

Mitä on kaksoispuhdistus?

Ihonhoidon perusta on huolellinen puhdistus. Ihon huolenaiheet, kuten näpyt tai pintakuivuus voivat joskus johtua vääränlaisista puhdistustottumuksista. Kaksoispuhdistus tarkoittaa ihon pesemistä kahdesti, ensin öljypohjaisella puhdistuksella ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistuksella. Se on ammattimaisen tehokas mutta hellävarainen tapa syväpuhdistaa iho.

Kolme syytä kaksoispuhdistaa iho

1. Saatat yllättyä siitä, mitä iholle jää yhden puhdistuksen jälkeen. Päivän mittaan iholle muodostuu kerros, joka koostuu ympäristön saasteista, kosmetiikasta ja ihon luonnollisesta talista. Kasvojen nopea puhdistus yhdellä puhdistustuotteella tai meikinpoistopyyhkeillä ei riitä poistamaan tätä kerrosta. Puhdistuksen jälkeenkin iholle jää ylimääräistä talia, meikkiä ja likaa, jotka estävät ihoa toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla. Dermalogican kaksoispuhdistus alkaa öljypohjaisella puhdistustuotteella. Öljy pystyy parhaiten liuottamaan rasvaliukoisen lian ihon pinnalta, sillä kemian lain mukaan "samanlainen vetää puoleensa". Esipuhdistuksen jälkeen toinen puhdistustuote pääsee puhdistamaan ja hoitamaan ihoa syvemmältä.

2. Puhdistaminen on ihon terveyden perusta. Ihoon saattaa ilmaantua erilaisia huolenaiheita, kuten epäpuhtauksia, herkkyyttä tai kuivuutta, jos ihoa ei puhdista riittävän huolellisesti. Meikki, tali ja ilmansaasteet voivat tukkia ihohuokosia ja johtaa mustapäihin sekä näppyihin. Herkkä iho voi ärtyä iholle jääneistä meikin rippeistä tai liasta. Voisi ajatella, että kuivaa ihoa ei tarvitse puhdistaa perusteellisesti, mutta itseasiassa puhdistamisen laiminlyöminen voi kuivattaa ihoa lisää! Iholle jääneet likajäämät voivat estää kosteuden imeytymistä luomalla esteen ihosi ja sen päälle levittämiesi tuotteiden välille.

3. Saat täyden hyödyn muista ihonhoitotuotteistasi. Täysin puhtaalle iholle muut ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin.

Näin teet kaksoispuhdistuksen

Vaihe 1: esipuhdistus

Hiero PreCleanse -öljy tai PreCleanse Balm kuivalle iholle ja pyörittele huolellisesti. Öljymäinen lika tarttuu puhdistusöljyyn. Kastele kädet ja jatka pyörittelyä, jolloin öljy emulgoituu ja lika irtoaa iholta. Lopuksi huuhdo kasvot vedellä.

Vaihe 2: puhdistus

Öljypuhdistuksen jälkeen pese ihosi Dermalogica -puhdistuksella, joka viimeistelee puhdistuksen. Valitse puhdistustuote ihosi kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaan tuloksen saat, kun pyörittelet puhdistustuotetta kasvoilla noin minuutin ajan. Tällöin hoitavat ainesosat ehtivät vaikuttaa iholla. Tuloksena perusteellinen puhdistus, joka auttaa sinua saavuttamaan terveen ihon päivittäin.

Kenen kannattaa kaksoispuhdistaa?

Jokainen ihon kunto hyötyy kaksoispuhdistuksesta. Erityisen tärkeää se on, jos ihosi on rasvoittuva tai taipuvainen epäpuhtauksiin, kuten mustapäihin ja näppyihin. Lisäksi suosittelemme kaksoispuhdistusta kaikille, jotka käyttävät meikkiä tai aurinkosuojatuotteita. Kaksoispuhdistus kannattaakin tehdä ainakin illalla.

Tiesitkö, että iho on myös aamulla "likainen"? Aamulla iholla voi olla talia, hikeä ja jäämiä illalla levitetyistä ihonhoitotuotteista. Tästä syystä on tärkeää puhdistaa iho puhdistustuotteella aamullakin pelkän vesipesun sijaan.