koulutus ensin

Dermalogican tarina alkoi vuonna 1986, mutta muutoksen voima ihonhoitoalalla alkoi Los Angelesista noin vuonna 1983. Iso-Britanniassa ihoterapeutiksi opiskellulle Jane Wurwandille amerikkalainen ”esteettinen” toimiala oli jotakin uutta. Hän pisti merkille, että jatkuvaa iho- ja vartaloterapia-alan koulutusta ei juurikaan ollut Yhdysvalloissa. Hänen koulutuksensa oli ollut kattava ja vakavasti otettava, Yhdysvaltalaiset opiskelijat saapuivat alalle pätevien lupien kera, mutta silti alikoulutettuina ja kaiken lisäksi aliarvostettuina.

Jane laittoi koulutuksensa alkuun avaamalla pienen luokkahuoneen Marina del Rey:ssa, Kaliforniassa. Yrityksen toiminimeksi tuli The International Dermal Institute (IDI). Hän kutsui koulutettuja ihoterapeutteja koulutukseen, jotta he pääsisivät käsiksi kilpailun kannalta äärimmäisen tärkeisiin jatko-opintoihin. IDI on tänä päivänä alalla huippuarvostettu jatko-opintokeskus, jonka toimipisteitä on 37 eri paikassa maailmanlaajuisesti.

 
 

OurStory_DermalogicaIsBorn_FeatureImg.jpg

dermalogica syntyy

Opetettuaan IDI:ssä Jane pian havaitsi, että mikään tuotelinja ei noudattanut hänen periaatteitaan siitä, kuinka ihon terveyden pitäisi aina olla etusijalla, eikä ihon ”kauneuden”. Hän siis kehitti oman tuotesarjansa ja näin syntyi Dermalogica vuonna 1986. Visio oli selkeä - tuotesarja joka ei sisällä yleisimpiä ärsyttäviä ainesosia tai ainesosia, jotka voivat aiheuttaa näppyjä (kuten lanoliinia, SD alkoholia, mineraaliöljyä, keinotekoisia värejä ja tuoksuja.) Tuotteet parantavat ihon terveyttä ja ne olivat saatavilla ainoastaan päteviltä ihoterapeuteilta, jotka ovat opiskelleet International Dermal Institute:ssa.


emme ole kauniita

(Emmekä hemmottelevia, tai ylellisiä.) Olemme aivan liian kiinnostuneita ohjaamaan sinut uudelle tasolle ihonhoidossa! Meidän tuotepakkauksemme eivät ehkä ole sävy-sävyyn kylpyhuoneesi sisustuksen kanssa, mutta siihen voit luottaa, että käytämme raaka-aineita, joiden tiedämme toimivan – itsevarmuutemme perustuu ihonhoidon ammattilaisiin ympäri maailmaa, jotka käyttävät tuotteitamme päivittäin hoitoloissaan siksi, että he saavat niillä tuloksia.


Screenshot 2019-04-10 at 13.59.52.png

sitoutumisemme kestävyyteen

Tuotteemme on testattu ilman eläinkokeita, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ja Leaping Bunny myöntämä.

Kaikki tuotteemme ovat sertifioitu vegaaneiksi (paitsi 4 tuotetta).

Olemme olleet puhtaita vuodesta 1986 lähtien. Tuotteemme eivät sisällä keinotekoisia värejä ja tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja (paitsi 2 tuotetta) tai mikromuoveja.

Vuoden 2020 loppuun mennessä 90% pakkauksistamme on kierrätettäviä tai biohajoavia. Suuri osa pakkauksistamme on jo kierrätettäviä tai biohajoavia.

Kaikki paperit ja kartongit, joita käytämme ovat FSC-sertifioituja.

Tuotteemme valmistetaan Kaliforniassa, jossa on maailman tiukimpiin kuuluvia ympäristö- ja kuluttajasuojia.