Miten päästä eroon silmien turvotuksesta

Miten päästä eroon silmien turvotuksesta - Dermalogica Suomi

Kuka tahansa voi kärsiä silmänympärysihon turvotuksesta. Silmien ympärillä oleva iho on yksi koko kehosi ohuimmista ja siitä syystä se tarvitsee enemmän hoitoa ja huomiota. Hoida silmänympärysihon turvotusta silmänympärysvoiteella, joka sisältää ainesosia, kuten kofeiini ja peptidit. Myös tiettyjen elämäntapamuutosten tekeminen, kuten veden juominen ja riittävä uni joka yö voivat auttaa vähentämään silmien turvotusta. 

Aktiiviset ainesosat

Voit vähentää turvonneita silmiä tietyillä ihonhoitotuotteiden raaka-aineilla. Nämä aktiiviset ainesosat vähentävät silmänympärysihon turvotusta ja energisoivat silmänympärysihoa.

Kofeiini: se stimuloi verenkiertoa ja sillä tiedetään olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia.

Peptidit: kollageenin rakennuspalikoita, jotka auttavat pitämään ihosi kiinteänä ja sileänä.

Hyaluronihappo: sen kosteutta säilyttävät ominaisuudet auttavat kosteuttamaan silmänympärysihoa.

Paras silmänympärysvoide turvonneille silmille

Awaken Peptide Eye Gel vähentää turvotusta ja juonteita saaden aikaan levänneemmän ilmeen. Tämä kevyt silmänympärysgeeli kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa herkkää silmänympärysihoa minimoiden juonteita ja ryppyjä samalla vähentäen turvotusta. Erittäin aktiivinen sekoitus tetrapeptidejä ja rauhoittavaa rosmariininlehtiuutetta minimoivat turvotuksen ja juonteita. Bioteknologiaa hyödyntävä sukkiinihapposeos tukee säteilevämpää ulkonäköä.

Käyttö: päivittäiseen käyttöön.

Stress Positive Eye Lift on tehokas silmänympärysnaamio, joka energisoi ihoa ja vähentää näkyviä stressin merkkejä. Aktiivinen, viilentävä voidegeeli sisältää merivesiuutetta ja arktisia leviä estämään turvotusta.

Käyttö: viikoittaisiin hoitoihin

  Elämäntapatekijät

  Turvonneet silmät voivat johtua useista jokapäiväisen elämän tekijöistä. Voit tehdä joitain merkittäviä muutoksia vähentääksesi niitä ajan myötä, kuten:

  Nuku enemmän joka yö: pyri nukkumaan 6–8 tuntia yössä.

  Aurinkovoiteen levittäminen: on tärkeää käyttää suojakerrointa joka päivä. Silmänympärysiholle voi käyttää fysikaalisia aurinkosuojia, kuten SkinPerfect Primer SPF30.

  Juo enemmän vettä: nesteytyksen ylläpitäminen on avainasemassa vähentämään turvotusta silmien ympärillä. Pyri nauttimaan kahdeksan lasillista vettä päivässä.

  Mietitkö vielä, mikä silmänympärysvoide on paras juuri sinun ihosi tarpeisiin? Tutustu oppaaseemme tai tutustu silmänympärysvoiteiden valikoimaan.