Mitä ovat peptidit?

Mitä ovat peptidit? - Dermalogica Suomi

Peptidit ovat aminohappoja, jotka muodostavat tiettyjä proteiineja, joita ihosi tarvitsee. Peptidejä on olemassa useita erilaisia ja ne voivat auttaa monissa ihon haasteissa. Esimerkiksi kollageeni koostuu kolmesta eri polypeptidiketjusta. Peptidien sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin voi auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja nuoremman näköisen.

Peptidit ovat monipuolisia

Etujensa ansiosta peptidit ovat erittäin monipuolinen ainesosa ihonhoitorutiinissa. On olemassa monia erilaisia peptidejä, jotka voivat auttaa parantamaan ja rakentamaan ihon suojakerrosta, vähentämään pieniä juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän.

Peptidejä ja tuotteita erilaisiin ihon huolenaiheisiin

Vähennä turvotusta silmänypärysiholla

Awaken Peptide Eye Gel on silmänympärysvoide, joka sisältää peptidejä, jotka auttavat kiinteyttämään ja silottamaan ihoa. Tämä kiinteyttävä ja kosteuttava silmänympärysgeeli sisältää kofeiinia, tetrapeptidiä ja rauhoittavaa rosmariininlehtiuutetta, jotka minimoivat turvotuksen ja juonteita.

Vähennä ikääntymisen merkkejä

Jos olet huolissasi ikääntymisen vaikutuksista ihoosi, sinun kannattaa etsiä peptidejä sisältäviä tuotteita. Voit lisätä ihonhoitorutiiniisi kolme eri tuotetta, jotka hoitavat veltostunutta ihoa, juonteita ja ryppyjä. Phyto-Nature Firming Serum on edistyksellinen, kaksivaiheinen seerumi, jossa yhdistyvät erittäin aktiiviset kasviaineet ja biomimeettinen teknologia, jotka vähentävät ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä ja palauttavat nuoremman näköisen ihon.

Dynamic Skin Recovery SPF 50 on suojakertoimen sisältävä kosteusvoide, joka auttaa torjumaan ihon ikääntymistä. Antioksidanttinen valkoinen tee (joka sisältää runsaasti polyfenoleja) ja ainutlaatuinen polypeptidi auttavat korjaamaan auringonvalon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

Super Rich Repair -kosteusvoide sisältää Palmitoyl Tetrapeptide-7:ää ja Palmitoyl Oligopeptideä, jotka laukaisevat kollageenin tuotannon ja auttavat lisäämään kiinteyttä ja palauttamaan elastisuutta.

Silota ihoa

Auta stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja kiinteyttämään ihoa etsimällä peptidejä sisältävää ihonhoitotuotetta, kuten SkinPerfect Primer SPF 30. Se sisältää Palmitoyl Dipeptide-5 -diaminobutyroyylihydroksitreoniinin ja palmitoyylidipeptidi-5-diaminobutyraatin. Ne ovat hoitavia peptidejä, jotka stimuloivat kollageenin biosynteesiä, auttaa vähentämään ryppyjä, lisäämään ihon kiinteyttä ja parantamaan ihon sävyä.