Kuinka kääntää kelloa taaksepäin ihon ikääntymisessä

Phyto Nature Oxygen Cream vähentää ihon ikääntymisen merkkejä

Emme voi ikääntyä takaperin, mutta voit saada ihosi näyttämään siltä! On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat ihon ikääntymiseen. Tiesitkö, että jopa 50 % ihon ikääntymisen näkyvistä merkeistä voi olla peräisin ympäristöstä, eikä geeneistä? Tekijät kuten ilmasto, UV-säteily, ilmansaasteet, unen puute, ruokavalio ja stressi voivat kaikki kiihdyttää ihon ikääntymistä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja ihon ikääntymisen syistä ja siitä, mitä voit tehdä auttaaksesi ihoasi taistelemaan sitä vastaan.

Ihon ikääntymisen näkyvät seuraukset

Ympäristömme ja elämäntyylimme voivat vaikuttaa voimakkaasti ihon ikääntymiseen. Näiden tekijöiden vaikutukset voivat ilmetä useilla tavoilla, mukaan lukien:

 • Ihon happitaso voi heikentyä, mikä johtaa sameaan ja väsyneeseen ulkonäköön
 • Pienet juonteet ja rypyt
 • Veltostunut iho

Miten voimme kääntää kelloa taaksepäin minimoidaksemme näkyvän ihon ikääntymisen?

Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta helpoin tapa tehdä tämä on suojata ihoasi negatiivisilta ympäristötekijöiltä. On tärkeää käsitellä koko kehoasi oikein, sisältä ulospäin, jotta voit minimoida ikääntymisen vaikutukset ajan myötä. Joitakin tapoja tehdä tämä:

 • Nuku tarpeeksi (7-8 tuntia yössä).
 • Juo enemmän vettä. Kyllä, 8 lasillista päivässä suositus on ehdoton!
 • Minimoi yliprosessoitu ruoka, joka voi johtaa ihon sameuteen.
 • Käytä aurinkosuojaa päivittäin – myös pilvisellä säällä. Aurinkovoiteiden käyttö on avainasemassa ihon suojaamisessa ympäristön saasteilta ja haitallisilta UV-säteiltä, ​​jotka voivat johtaa hyperpigmentaatioon, pieniin juonteisiin ja ryppyihin.

On aika aloittaa ennakoiva ihonhoito

Oikeat ihonhoitotuotteet voivat kääntää ihon ikääntymisen aikaa taaksepäin. Phyto Nature -tuotteet taistelevat ympäristömme ja elämäntapamme kielteisiä vaikutuksia vastaan ​​puuttumalla vaurioihin, jotka johtavat ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Nämä innovatiiviset kiinteyttävät ja liftaavat koostumukset sisältävät harvinaisia ​​ja ensiluokkaisia ​​aktiivisia raaka-aineita, jotka auttavat palauttamaan nuoremman näköisen ihon. Ne vähentävät näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä ja suojaavat tulevilta vaurioilta.

Aloita seerumilla

Phyto Nature Firming Serum -seerumin on kliinisesti todistettu tuplaavan ihon kirkkauden ja minimoivan pienien juonteiden näkymistä jo yhden käyttökerran jälkeen ja vähentävän näkyviä ryppyjä 4 viikossa. Tämä kahden seerumin yhdistelmä pikakiinteyttää välittömästi ja ajan kuluessa kiinteyttää, liftaa ja elvyttää ihoa. Se vahvistaa ihon puolustuskykyä ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä vastaan.

 • Safiiriin sidotut biomimeettiset peptidit auttavat kiinteyttämään ihoa ja vahvistamaan ihon puolustuskykyä.
 • Kestävästi hankittu Amazonian Camu Camu lisäää ihon hehkua.
 • Kahvihappo Madagaskarin vihreistä kahvipavuista on aktiivinen raaka-aine, joka toimii ihon mikrobiomin kanssa ja auttaa elvyttämään ihoa ja vähentämään juonteita ja ryppyjä.

  Älä jätä kosteusvoidetta väliin

  Phyto Nature Oxygen Cream hengittää uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle. Sen on kliinisesti todistettu antavan 4 vuotta takaisin vähentämällä ennenaikaisia ryppyjä – iho näyttää kiinteämmältä ja liftatulta viikon käytön jälkeen. Tämä kiinteyttävä ja kosteuttava, nestemäinen kosteusvoide sisältää kosteuttavia, happea optimoivia kasviaineita, jotka auttavat ihoa vastaanottamaan ja hyödyntämään happea paremmin. Se kiinteyttää, elvyttää ja silottaa ihoa sekä tekee siitä täyteläisemmän.

  • Kiiltolikusterin siemenuute, glykogeeni ja köynnöskrassin kukka optimoivat ihon kykyä hyödyntää happea kiinteyttäen ja energisoiden.
  • Adaptogeeninen kurjenherne tasoittaa ja kiinteyttää samalla kun skvalaani ja pesusienikurkun juuri kiinteyttävät.
  • Antioksidanttirikas kamelia rauhoittaa ja lisää ihon kimmoisuutta.

  Katso kaikki tuotesuosituksemme ikääntyvälle iholle.