Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmänympärysihon hoidosta ja kohotuksesta

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmänympärysihon hoidosta ja kohotuksesta - Dermalogica Suomi

Tiesitkö, että silmänaluset ja silmäluomet ovat ensimmäisiä kasvojen alueita, joilla näkyvät ikääntymisen merkit? Silmien ympärillä oleva herkkä iho on ohuempi ja alttiimpi vaurioille kuin muut kasvojen alueet, joten se vaatii erityistä hoitoa. On tärkeää käyttää erityisesti silmänympärysiholle suunniteltuja tuotteita ja tekniikoita.

Miksi silmänympärysiho tarvitsee erityistä hoitoa?

Tutustutaanpa tieteeseen. Silmien ympärillä oleva iho on ohuempi ja hauraampi kuin muualla kasvoissa. Alueella on myös vähemmän öljyrauhasia, joten se on altis kuivuudelle ja pintakuivuudelle. Kasvojen ja silmien jatkuva liikkuminen, kuten räpyttely ja siristäminen, voivat edistää ryppyjen ja veltostumisen syntymistä. Iän myötä kasvojen rasva jakautuu uudelleen, mikä voi saada kasvot ja silmät näyttämään roikkuvilta. Näiden tekijöiden vuoksi herkkä silmänympärysiho vaatii erityistä huolenpitoa.

Ei-kirurgiset ratkaisut silmänympärysihon kohottamiseen

Jotkut valitsevat leikkauksen, mutta monet suosivat ei-invasiivisia menetelmiä silmänympärysihon kohottamiseksi ja nuorentamiseksi. Onneksi on olemassa ihonhoitotekniikoita ja -tuotteita, joiden avulla voidaan saavuttaa näkyviä tuloksia.

Levitys- ja kohotustekniikat

Oikeat levitystekniikat voivat vaikuttaa merkittävästi silmänhoitorutiinisi tehokkuuteen, sillä tapa, jolla tuotteita levitetään, voi parantaa niiden tehoa. Dermalogican ihonhoidon ammattilaiset suosittelevat, että taputtelet silmänympärysvoidetta iholle kevyesti ja hierot ylöspäin silmäkuopan luusta kohti ohimoita.

Silmänympärystuotteet, jotka kohottavat silmiä

Ihonhoitotuotteissa ainesosilla on ratkaiseva merkitys silmänympärysihon kohottamisessa ja kiinteyttämisessä. Etsi tuotteita, jotka sisältävät kiinteyttävistä ominaisuuksistaan tunnettuja ainesosia, kuten peptidejä, antioksidantteja tai kosteuttavia ainesosia.

Oikean silmänympärysvoiteen valinnan tärkeys

Useimpia silmänympärysvoiteista ei ole suunniteltu käytettäväksi silmäluomilla. Tämä on merkittävää, koska silmäluomi on usein ensimmäinen paikka, jossa alkaa näkyä merkkejä roikkumisesta. Parhaan mahdollisen kohotuksen saavuttamiseksi on tärkeää valita tuote, joka on turvallinen ja tehokas sekä silmänalusille että silmäluomille. Dermalogican Phyto Nature Lifting Eye Cream on vallankumouksellinen tuote silmäluomien kohotuksessa. Se on kehitetty erityisesti silmänympärysihon herkälle iholle ja tarjoaa näkyvän kohotuksen jo yhden käyttökerran jälkeen* tehokkaan peptidien, kasviuutteiden ja kosteuttavien ainesosien yhdistelmän ansiosta.

Phyto Nature Lifting Eye Cream - silmänympärysvoide - Dermalogica Suomi Phyto Nature Lifting Eye Cream - silmänympärysvoide - Dermalogica Suomi

*Tulos on saatu riippumattomassa kliinisessä testissä 31 henkilöllä, 2 käyttökertaa päivässä 8 viikon ajan.