Iho – hoida sitä kuin ammattilainen

Dermalogican ammattimaisia ihonhoitopalveluita

Me Dermalogicalla emme vain peitä tai häivytä ihon huolenaiheita, vaan me hoidamme niitä. Asiantuntemus ihon terveydestä on ammattitason tuotteiden ja kasvohoitojen ohella osa DNA:tamme, ja se erottaa meidät muista ihonhoitomaailmassa. Emme ole koskaan lähteneet mukaan ajatukseen kauneudesta, hemmottelusta tai saavuttamattomasta "täydellisestä" ihosta. Uskomme, että terve iho kuuluu meille kaikille ja tiedämme, että näkyvät tulokset syntyvät ammattimaisten ihoterapeuttien asiantuntemuksesta.

Ihonhoidon asiantuntemus

Dermalogica on kouluttanut ammattimaisia ihoterapeutteja kaikilla ihonhoidon osa-alueilla vuodesta 1983. Dermalogican kouluttama ihoterapeutti on alamme korkeimmin koulutettu ihoterapeutti, ja hänellä on jatkuva pääsy edistyneeseen koulutukseen. Se tarjoaa heille tiedot ja taidot kaikkien ihon kuntojen ammattimaiseen hoitoon sekä antamaan neuvoja kotihoitoon. Ihoterapeuttimme on koulutettu käyttämään vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita sekä teknologiaa, kuten mikroneulaus, LED-valo ja ultraääni. Ammattitaitonsa ansiosta he osaavat suunnitella räätälöidyn kasvohoidon vastaamaan ihosi yksilöllisiin tarpeisiin. Dermalogica Face Mapping -ihoanalyysin avulla ihoterapeuttisi saa syvällisen käsityksen ihostasi ja neuvoo sinua tuotesuositusten ohella elämäntyyliin liittyvissä asioissa parantaakseen ihosi yleistä terveyttä.

Hoidamme jokaista ihoa

Riippumatta siitä, mikä ihosi huolenaihe on, voit olla varma, että ammattitaitoiset ihoterapeuttimme ovat nähneet sen ennenkin ja tietävät, miten sitä hoidetaan. Ymmärrämme, että ihon kunto vaihtelee ja siihen vaikuttavat kaikki sisäisestä terveydestä ja stressistä sääolosuhteisiin ja vääränlaisten tuotteiden käyttöön. Olemme ylpeitä voidessamme jakaa tietomme kanssasi auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin, miksi ihosi käyttäytyy tietyllä tavalla ja mitä voit tehdä asialle. Rakennamme kanssasi kumppanuuden ja teemme yhdessä hoitosuunnitelman saavuttaaksemme näkyviä ja kestäviä tuloksia. Hoidamme kaikkea tukkeutuneista huokosista, kuivuudesta ja hyperpigmentaatiosta sameuteen, turvonneisiin silmänalusiin ja näppyihin.

Mitä haluat hoitaa? Etsi ihoterapeutti läheltäsi

Ammattimaisia tuloksia kotona

Terveimmän ihosi saavuttaminen ja ylläpitäminen tarkoittaa ammattitason ihonhoitotuotteiden päivittäistä käyttöä kotona. Halusitpa sitten minimalistisen tai edistyneemmän ihonhoitorutiinin, räätälöimme kotihoito-ohjelmasi tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Hyvän ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista! Aloita matkasi kohti terveintä ihoasi tutustumalla valmiisiin ihonhoitosetteihimme.

Ihonhoidon asiantuntijabrändinä olemme aina valmiina tarjoamaan neuvoja ja tuotesuosituksia. Chattaile kanssamme livenä verkkosivullamme tai tee ihonhoitotestimme ja vastaanota ihoterapeutin laatimat tuotesuositukset sähköpostin välityksellä.