LuminFusion-kasvohoito: Välitöntä hehkua ihollesi

LuminFusion-kasvohoito: Välitöntä hehkua ihollesi - Dermalogica Suomi

Etsitkö kasvohoitoa, joka antaa välittömän hehkun ja halutun "glass skin" -lopputuloksen? Dermalogican LuminFusion-hoito vie hehkuvan ihon aivan uudelle tasolle. Tässä artikkelissa kerromme, mitä tähän erikoishoitoon kuuluu ja miten se tuottaa välittömiä tuloksia.

Mikä on LuminFusion?

LuminFusion on edistyksellinen, 60 minuutin mittainen kasvohoito, jonka suorittaa yksinomaan Dermalogican ihoterapeutti. Hoitoon sisältyy silmänympärysihon kuorinta sekä retinoli- ja hydroksihappokuorinta kasvojen ihon pintakäsittelyyn ja uudistamiseen, nanoinfuusioteknologia aktiivisten ainesosien syvälle imeyttämiseen ja LED-punavalohoito ihon kirkkauden palauttamiseksi ja ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseksi – ja kaikki tämä ilman palautumisaikaa!

3 vaihetta välittömään hehkuun

1. Kuorintojen kerrostaminen

LuminFusion-hoidossa käytetään edistyksellistä "kuorinnan kerrostamisen" tekniikkaa. Tämä sisältää useiden kuorintavalmisteiden käytön, kuten retinoli- ja hydroksihapposekoitekuorinnan, silmänympäryskuorinnan ja Daily Microfoliant -kuorinta-aineen. Tuloksena on välittömästi sileämpi ja hehkuvampi iho – ajattele kuorrutettua donitsia!

2. Aktiivisten ainesosien imeytys

Nanoinfuusioteknologia imeyttää aktiiviaineet syvälle ihoon, mikä ei ole mahdollista kotona. Dermalogican Pro Pen -laite on vain ammattilaisille tarkoitettu mikroneulaus- ja nanoinfuusiolaite. Parasta nanoinfuusiossa on edistykselliset tulokset ilman palautumisaikaa!

3. Hehkua LEDin avulla

LED-punavalohoito palauttaa ihon kirkkauden näkyvästi heti hoidon jälkeen. Punavalohoito tukee ihon korjausprosessia, auttaa tasoittamaan ihon rakennetta ja vähentämään juonteita. Iho jää sileämmäksi, säteilevämmäksi ja "lasimaisen" näköiseksi.

Kenelle LuminFusion sopii?

LuminFusion sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomainen valinta tärkeisiin tapahtumiin ja erityistilaisuuksiin. Jos et ole koskaan aiemmin saanut ammattimaista kasvohoitoa, on suositeltavaa kysyä neuvoa ammattitaitoiselta ihoterapeutilta, soveltuvatko erikoishoidot ihollesi. Tämä voi olla tarpeen ihon pohjustamiseksi ennen hoitoa maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja haittavaikutusten välttämiseksi. Jos haluat täydellisen hehkun erityistä tapahtumaa varten, varaa hoitosi 24 tuntia ennen tilaisuutta.

Millaisia tuloksia voin odottaa näkeväni?

Tulokset ovat välittömiä, ja iho säteilee vielä hoitoa seuraavinakin päivinä. Jos sinulla on tulossa suuri tapahtuma, kuten häät, suosittelemme hoitosarjaa useiden viikkojen aikana tulosten maksimoimiseksi.

Ennen ja jälkeen -kuvat asiakkaiden kasvoista.

Varaa LuminFusion -kasvohoito jo tänään!

LuminFusion on saatavilla valikoiduista Dermalogica-hoitoloista. Käy verkkosivuillamme ja löydä lähin ihoterapeutti myymälähaun avulla.