ihonhoitopalvelut verkossa

Digitaalisten ihonhoitopalveluidemme avulla saat henkilökohtaista ihonhoidon opastusta ja tuotesuosituksia etänä.

Ihonhoitotesti

ihonhoitotesti

Vastaa muutamaan kysymykseen ihostasi ja saat henkilökohtaisia tuotesuosituksia Dermalogica-ihoterapeutilta. Voit täyttää kirjallisen ihonhoitotestin silloin, kun sinulle sopii. Saat henkilökohtaiset tuotesuositukset sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa.

Kesto noin 5 min. Palvelu on maksuton.Face Mapping -sovellus

face mapping -sovellus

Tiedätkö mitä ihosi tarvitsee juuri nyt? Tekoälyyn ja Dermalogican asiantuntemukseen pohjautuva digitaalinen työkalu tunnistaa ihosi kunnon ja tarjoaa sinulle kohdistettuja tuotesuosituksia. Sovelluksen käyttö on nopeaa ja helppoa – saat vastauksen heti!

Kesto noin 5 min. Palvelu on maksuton.ihonhoitopalvelut kauneushoitolassa

Saavuta kaikkien aikojen tervein ihosi räätälöitävillä kasvohoidoillamme. Dermalogica-ihoterapeutit ovat koulutettuja ammattilaisia ​​ja ovat omistautuneet todellisten tulosten saavuttamiseen. Tutustu Dermalogica-kasvohoitoihin.

Pro Skin 60 -kasvohoito


pro skin 30 / 60

Pro Skin on täysin ihosi tarpeisiin yksilöllistetty kasvohoito, joka on saatavilla 30 minuutin pikahoitona tai 60 minuutin kattavana hoitona. Hoidossa käytetään ammattitason tuotteita ja sitä voidaan tehostaa laitteilla.

Hyödyt: yksilöllistettyä hoitoa.


Face Mapping -ihoanalyysi Dermalogica-hoitolassa

face mapping

Face Mapping -ihoanalyysi on kasvohoitojen ja tuoteostojen yhteydessä maksuton palvelu, joka auttaa toteuttamaan ihonhoitotavoitteesi ja löytämään tuotteita, jotka todella toimivat sinulle. Saat ihoanalyysin yhteydessä yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman ja henkilökohtaiset tuotesuositukset.Täsmähoidot

Pro Bright kirkastava kasvohoito Dermalogica

pro bright

Pro Bright -hoito korjaa ihon epätasaista sävyä ja saa aikaan kirkkaamman ja sileämmän ihon. Hoidossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet C-vitamiini, niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli, jotka hoitavat hyperpigmentaatiota ja kirkastavat ihoa.

Hyödyt: kirkastaa, heleyttää.Pro Clear -kasvohoito

pro clear

Kasvohoito epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Huokosia pehmentävät tekniikat, mekaaninen ihonpuhdistus ja antibakteeriset, ihon mikrobiomia tasapainottavat aineet toimivat yhdessä puhdistaen ja rauhoittaen tukkoista ihoa.

Hyödyt: puhdistaa, rauhoittaa.Pro Calm rauhoittava kasvohoito herkälle tai herkistyneelle iholle

pro calm

Pro Calm -hoito on suunnattu herkälle tai herkistyneelle iholle. Kasvohoito vähentää punoitusta, rauhoittaa ihoa näkyvästi, tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kosteuttaa ihoa.

Hyödyt: rauhoittaa, kosteuttaa, tasapainottaa.Pro Firm -hoito kasvoille ja kaulalle

pro firm

Kiinteyttävä hoito kasvoille ja kaulalle. Tässä ainutlaatuisessa kasvo- ja kaulahoidossa yhdistyvät kiinteyttävä syväkudoskasvohieronta sekä ihoa uudistavat ja vahvistavat tuotteet sileämmän ihon saavuttamiseksi.

Hyödyt: kiinteyttää, kohottaa, silottaa.Erikoishoidot

Dermalogica Pro Power Peel -kuorintahoito

pro power peel

Tehokkain kemiallinen kuorintahoitomme. Tämä ainutlaatuinen kolmen hapon yhdistelmä tarjoaa syvän kuorinnan, joka on 100 % räätälöity sinulle. Ihanteellinen pieniin juonteisiin, ryppyihin, pigmenttimuutoksiin tai näppyihin.

Hyödyt: puhdistaa, tasoittaa, uudistaa.Dermalogica Pro Mikroneulaus -hoito

pro mikroneulaus

Pro Mikroneulaus tarjoaa tehokkaan ratkaisun sameaan ihoon, ihohuokosten pienentämiseen, hyperpigmentaation vähentämiseen sekä juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen. Käytämme sitä yhdessä Pro Restore -tehoaineen kanssa, mikä nopeuttaa ihon palautumista ja tehostaa tuloksia.

Hyödyt: minimoi huokosia, ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia. Vähentää hyperpigmentaatiota, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.Dermalogica Pro Nanoinfuusio -hoito

pro nanoinfuusio

Saavuta näkyvästi sileämpi ihon rakenne ilman palautumisaikaa! Dermalogican Nanoinfuusio-tekniikassa ihoon imeytetään aktiiviaineita laitteella, joka käyttää pieniä kartioita, jotka uudistavat ihoa ja parantavat tuotteen imeytymistä.

Hyödyt: tasoittaa ihoa, lisää ihon kosteutta ja hehkua.luminfusion

LuminFusion on edistyksellinen hoito, jossa yhdistyvät retinolikuorinta, nanoinfuusioteknologia ja LED-valohoito punaisella valolla.
Hyödyt: kirkastaa ihoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, tekee ihosta hehkuvan.hoitolat & myymälät

Löydä lähin Dermalogica-myymälä tai kauneushoitola. Käytä karttasovellusta tai vieraile Dermalogica-jälleenmyyjät sivulla.

Ladataan karttatietoja...