Päivittäisen kuorinnan hyödyt

Päivittäisen kuorinnan hyödyt - Dermalogica Suomi

Kuorinta tehostaa solujen vaihtumista, jolloin iho on sileämpi ja kirkkaampi. Päivittäinen kuorinta oikealla tuotteella on avain hyvinvoivaan ja terveen näköiseen ihoon.

Mitä on kuorinta?

Iho tuottaa jatkuvasti uusia soluja dermiksen alemmalla tasolla korvaamaan kuolleita ihosoluja ylemmässä kerroksessa, joka tunnetaan myös nimellä orvaskesi. Ikääntyessämme solujen kiertoprosessi hidastuu ja solut kerääntyvät epätasaisesti ihon pinnalle, mikä johtaa sameaan, kuivaan ja karheaan ihoon.

Päivittäinen kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja paljastamaan alla olevat tuoreet, nuoret solut. Valitse päivittäiseen kuorintaan siihen tarkoitettu tuote, kuten Daily Milkfoliant, Se on yhdistelmä fysikaalisia, kemiallisia ja entsymaattisia kuorinta-aineita sekä ihoa rauhoittavaa kauraa, jotka tasoittavat ja rauhoittavat ihoa.

Pitääkö ihoa kuoria joka päivä?

Lyhyt vastaus? Kyllä. Päivittäinen kuorinta on tärkeää sileän, terveen näköisen ihon kannalta, mutta liian voimakkaan kuorinta-aineen käyttö voi aiheuttaa ihoärsytystä, lisääntynyttä herkkyyttä, kuivuutta, kosteusköyhyyttä tai hilseilyä.

Mitä kuorintaainetta minun pitäisi käyttää päivittäin?

Daily Milkfoliant on rauhallinen tapa kuoria iho joka päivä. Rauhoittava, vegaaninen kuorintajauhe silottaa ihoa samalla kun se tukee ihon kosteussuojaa. Kuorinta aktivoituu kosketuksissa veden kanssa ja vapauttaa kasviuutteita, jotka sisältävät runsaasti alfahydroksihappoja (AHA) ja beetahydroksihappoja (BHA). Yhdessä kauran ja kookoksen kanssa ne auttavat silottamaan pois kuolleita, sameita ihosoluja ja saamaan tasaisemman ihon sävyn ja rakenteen.

Sisältääkö Daily Milkfoliant aktiivisia ainesosia?

Kun etsit tehokasta mutta hellävaraista kuorinta-ainetta, sinun ei tarvitse etsiä pidemmältä. Daily Milkfoliant sisältää aktiivisia ainesosia, jotka yhdessä silottavat ihosi täydelliseksi. Kauran ja kookoksen lisäksi löydät seuraavat ainesosat, jotka auttavat ravitsemaan ihoa ja täydentämään ihon kosteussuojaa kosteutetumman ja terveennäköisen ihon saamiseksi:

  • Tärkeitä mineraaleja
  • Hyaluronihappo
  • Sakkaridi ja atomisoitu merisuola