Miksi Courteney Cox luottaa ihonsa terveydessä ammattilaisiin

Miksi Courteney Cox luottaa ihonsa terveydessä ammattilaisiin - Dermalogica Suomi

Courteney Cox on ottamassa uuden roolin: ihonhoito-opiskelija.

Courteney osallistui Future Industry Professionals Day -tapahtumaamme 26. huhtikuuta saadakseen ihonhoitovinkkejä suoraan asiantuntijoilta. Hän yllätti yli 200 kosmetologiopiskelijaa Etelä-Kalifornian korkeakouluista.

Innokkaana oppimaan hän juoksi luokkaan osallistuakseen live-esittelyyn, jossa Dermalogican ammattilaiset opastivat häntä ammattimaisessa ihonhoidossa. Dermalogica-kouluttajat näyttivät Courteneylle muun muassa, miten hän käyttää Daily Microfoliant -kuorintajauhetta kuin ammattilainen.

Mutta Courteney ei ollut siellä vain saamassa ihovinkkejä. Hän teki yhteistyötä Dermalogican kanssa nostaakseen esiin alkuperäisiä skinfluencereita: ammattimaisia ihoterapeutteja. Dermalogica kouluttaa vuosittain 100 000 ihoalan ammattilaista edistääkseen heidän asiantuntemustaan ja tukeakseen heidän uraansa ihonhoitoalalla.

Courteney tutustui Dermalogicaan Friendsin kuvausten aikana, sillä sitä käytettiin Monican ja Rachelin kylpyhuoneessa! Hän on fanittanut tuotemerkkiä jo vuosia ja käyttää usein Daily Microfoliant -kuorintaa & Dynamic Skin Recovery SPF50 -kosteusvoidetta. Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Courteney Coxin kanssa vahvistaaksemme ammatillisen asiantuntemuksen merkitystä ihonhoidossa ja ollaksemme positiivinen voima alallamme.

Katso lisää Courteneyn suosikkituotteita täältä:

Dynamic Skin Retinol Serum: retinoliseerumi hoitaa 4 ikääntymisen merkkiä, mutta on silti tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi joka yö.
Phyto Nature Oxygen Cream: kosteusvoide antaa kliinisesti todistetusti 4 vuotta takaisin.

Lue lisää