Kuinka teimme rauhoittavan kuorinnan

Kuinka teimme rauhoittavan kuorinnan - Dermalogica Suomi

Olet todennäköisesti kuullut, että kuorinta on olennainen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Mutta saatat miettiä, sopiiko se todella ihollesi ja mikä on paras kuorinta sinulle?

Päivittäinen kuorinta on tärkeää sileälle, terveennäköiselle iholle, mutta sama tuote ei sovi kaikille. Jokaisen iho on erilainen ja meillä kaikilla on erilaisia ​​ihon huolenaiheita ja tarpeita. On tärkeää käyttää hellävaraista kuorinta-ainetta, sillä vääränlainen kuorinta voi aiheuttaa ärsytystä, lisääntynyttä herkkyyttä tai kuivaa, kosteusköyhää ja hilseilevää ihoa.

Siinä Daily Milkfoliant astuu kuvaan. Tämä rauhoittava kuorinta on rauhallinen tapa kuoria joka päivä. Joten mitkä ovat ne ainesosat, jotka auttavat tätä hellävaraista kuorintaa silottamaan ihoa ja tukevat ihon kosteussuojaa?

Kookosmaito
Kookosmaito on yksi niistä keskeisistä ainesosista, joiden tiedetään rauhoittavan ihoa. Tämä on yksi Daily Milkfoliant -kuorinnan pääainesosista, ja se tasoittaa ihoa pehmeämmäksi.
Kauraleseuute

Kaura on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan, ja se on Daily Milkfoliantin pääainesosa. Vegaanisessa kuorintajauheessamme on kauraleseuutteita, jotka sisältävät ravitsevia lipidejä, jotka auttavat täydentämään ihon kosteussuojaa ja rauhoittamaan ihoa.

Sakkaridi

Sakkaridi yhdessä atomoidun merisuolan ja hyaluronihapon kanssa tukevat ihon kosteussuojaa.

Alfa- ja beetahydroksihapot

Alfahydroksihapot eli AHA-hapot ja beetahydroksihapot eli BHA-hapot auttavat irrottamaan kuolleita ihosoluja. Daily Milkfoliantissa nämä ovat hedelmäpohjaisen rypäleuutteen ja arginiinin muodossa. Yhdessä kookosmaidon kanssa ne tekevät ihosta sileämmän ja pehmeämmän.

Papaiiniuute
Daily MIlkfoliant sisältää runsaasti papaiiniuutetta. Papaijasta peräisin oleva papaiiniuute tarjoaa kuorivia ominaisuuksia ja auttaa tasoittamaan ihoa.